De functionaliteit van een multitouch scherm is onbegrensd. Het is het ultieme wapen bij het geven van een (bedrijfs-) presentatie en komt altijd van pas op plekken waar informatie wordt overgedragen of beheerd.
Je kunt hiermee bijvoorbeeld in de welkomsthal of directiekamer van jouw organisatie, of op beurzen en evenementen, bezoekers spelenderwijs kennis laten maken met informatie.
Een multitouch scherm is voor meerdere mensen tegelijkertijd toegankelijk en het bedienen werkt intuïtief. Er is geen handleiding voor nodig en een gebruiker kan direct en zonder enige restricties aan de slag.

Het lijkt misschien toekomstmuziek, maar een multitouch scherm zie je geregeld voorbij komen in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld wanneer Het Weer door Gerrit Hiemstra wordt gepresenteerd of tijdens verkiezingsavonden bij de NOS met Herman van der Zandt a.k.a Herman de Schermman.

Een multitouch scherm is niet zomaar een leuke gadget of een doel op zichzelf. De waarde van deze hardware laat zich bepalen wanneer informatie spannend, toegankelijk en laagdrempelig wordt gemaakt.
Collabo Touch bedenkt samen met de klant welke mediatoepassingen, binnen een jungle van technologische ontwikkelingen, passend zijn. Of het nu gaat om educatie, infotainment of entertainment.

Collabo Touch verkoopt en verhuurt multitouch schermen en ontwikkelt de multitouch software. Wij adviseren je over de voordelen, maar ook over de kanttekeningen bij de aankoop van een multitouch scherm.
Verder staan wij je terzijde bij de inrichting van een multitouch domein. Wij begeleiden klanten door een oneindig assortiment, op weg naar resultaat op maat. Van aankoop tot nazorg.

Met een product van Collabo Touch kunt je direct aan de slag. Dus, let's plug and play! Zodra je ingewijd bent in de ongekende mogelijkheden van deze digitale wereld, komen wij je tegemoet in een groeiende nieuwsgierigheid. Samen ontwikkelen wij de mediatoepassingen waar gebruikers gemakkelijk mee aan de slag kunnen.

Bekijk ons werk